Fratrædelse

Direktør for HUSET Middelfart siger farvel efter 30 år i Molio

Jan Røgind Jørgensen, direktør i HUSET Middelfart, fratræder ved udgangen af januar. Jan har stået i spidsen for udviklingen af HUSET, som vi kender det i dag, med Danmarks største permanente byggeudstilling og et veldrevet konferencecenter.

Efter 30 år i Molio, har Jan Røgind Jørgensen valgt at fratræde sin stilling i slutningen af januar for at tilføre nye kræfter til et velfungerende konferencecenter:

- Jeg har i mange år arbejdet ihærdigt med at videreudvikle HUSET Middelfart, og på trods af et rekordår i 2019, har Corona-krisen ramt os og resten af kursusdanmark hårdt. Jeg har derfor vurderet, at der skal fornyet energi til, som kan føre HUSET Middelfart videre, forklarer Jan Røgind Jørgensen.

People

Jan har en stor del af æren for, at HUSET Middelfart er byggeriets foretrukne kursus og konferencecenter. Det har han blandt andet gjort ved at sikre flere værelser til overnatning og ved at løfte forplejningen til et helt nyt gastronomisk niveau. Derudover har Jan stået i spidsen for etableringen af Danmarks største permanente byggeudstilling ved HUSET Middelfart. Som chef for Molio Kurser, har han høstet stor ros for både faglig kvalitet i kursusindholdet og måske Danmarks største kursusudbud til hele byggebranchen.

Tak for stor indsats

Christina Hvid, administrerende direktør i Molio siger: 

- Jeg vil gerne sige tak for den store indsats, som Jan har ydet over en lang årrække. Det er altid en fornøjelse at være i HUSET Middelfart og høre fra alle vores tilfredse udstillere og gæster i byggeudstillingen samt kursister og kunder i konferencecenteret. Det er i høj grad på grund af Jan og hans medarbejders store engagement og positive tilgang til vores gæster.

Annette Due vil overtage ledelsen i HUSET Middelfart, når Jan fratræder sin stilling.