El-tegningsstandarder opdateret i samarbejde med Sikkerhedsbranchen

Molio har udgivet en opdateret version af tegningsstandarderne for el. Opdateringen sker i et samarbejde med Sikkerhedsbranchen, så de symboler, som før både eksisterede hos Molio og Sikkerhedsbranchen - og så forskellige ud - nu er blevet synkroniseret og ligger samlet.
People

Tegningsstandarderne og symbolerne for elinstallationer fra Molio er blevet opdateret.

Opdateringen indeholder en synkronisering af Molios symboler og de tegningsstandarder, som Sikkerhedsbranchen udgiver, så man fremover undgår misforståelser og besvær med at afkode tegningerne.

Tidligere har nogle af el-symbolerne nemlig både ligget hos Sikkerhedsbranchen og hos Molio, og nogle af dem har set forskellige ud – altså tegnet på én måde hos Molio, og en anden hos Sikkerhedsbranchen.

Den nye opdatering har synkroniseret de to tegningsstandarder, så symbolerne nu enten leveres af Molio, eller Sikkerhedsbranchen, og der ikke længere er to forskellige.

Begge standarder tilgængelige hos Molio

Molios kunder kan stadig få fat i alle symboler – også de symboler som nu leveres af Sikkerhedsbranchen. Begge tegningsstandarder er nemlig tilgængelige hos Molio.

Brugerne af CAD og bygningsmodel-abonnementet får derfor nu både adgang til Molios tegningsstandarder og til Sikkerhedsbranchens på Molio Anvisninger.

Læs mere om, hvordan du får abonnement og adgang til tegningsstandarderne her.