Ansættelse

Flemming Lindberg Nielsen er ny produktchef i Molio

Ny produktchef for Molio Prisdata, Flemming Lindberg Nielsen, bringer en bred digital bagage og høje digitale ambitioner med sig for branchens centrale prisværktøj.
People

Flemming Lindberg Nielsen er startet som produktchef for Molio Prisdata 1. november. Flemming stiller sig dermed i spidsen for et fagligt team på 4 dygtige medarbejdere, der årligt har tusindvis af prisdata mellem hænderne og som løbende opdaterer et af branchens centrale værktøjer:

- Jeg er rigtig glad for, at jeg nu skal være med til at føre et af byggeriets helt centrale værktøjer videre i en branche, hvor der er fuld fart på den digitale og den bæredygtige dagsorden. Jeg kommer fra sundhedssektoren, hvor der også er fokus på digitalisering og hvor det som i bygge- og anlægsbranchen handler om at digitalisere klogt og smart. Digitaliseringen kan ikke alene effektivisere processerne i en byggesag, men vi kan også bruge teknologier til at styrke den værdi, som vores kunder får ud af at bruge vores værktøjer, og det synes jeg er interessant og det glæder jeg mig til at tage fat på, siger Flemming.

Står det til Flemming vil vi derfor fremover både se højere grad af automatisering i processerne bag den årlige opdatering af de 7 prisdatabaser, som udgør branchens basale prisfundment. Men vi vil også se øget fokus på at øge den kontinuerlige værdi af prisdatabaserne for vores kunder:

- Kunsten er at holde vores prisprodukt relevant. Molio Prisdata har formået at følge med tiden og det skal vi blive ved med. Det dygtige medarbejderteam er allerede i fuld gang – blandt andet ved at lave prognoser, som kan bruges, når man fx skal fremskrive tilbud. Når verden omkring os bliver mere uforudsigelige, ja, så ser vi, at markeder og priser reagerer og det gælder som bekendt også i byggeriet. Derfor skal vi også fremover gøre hvad vi kan for at hjælpe vores kunder på vej med services, der gør dem i stand til at ramme en fremtidig pris bedst muligt. Også her kan vi på sigt få hjælp fra teknologier, automatiserede data og AI siger Flemming.

.Flemming kommer netop med bred erfaring i spændingsfeltet mellem scoping af digitale løsninger og integration af systemer på den ene side og konfiguration, implementering og brugerbehov på den anden. Flemming har også erfaring med byggebranchen og med prisdata og kalkulation fra sin tid i Sigma – nu E.G. -, hvor han blandt andet havde service- og leveranceansvar.

- Jeg er glad for at vi har fået Flemming med på holdet. Vi har taget os god tid til at finde den helt rigtige person til at stå i spidsen for et af Molios centrale digitale brancheværktøjer og nu skal vi sammen få Molio Prisdata til next level både ift. integration med andre af vores værktøjer og i forhold til den bæredygtige dagsorden, siger Bjarke Fjeldsted, udviklingschef i Molio.

Flemming kommer fra en stilling som Produktchef ved CARE-CALL A/S

Kort cv

2015 – 2022    Produkt chef CARE-CALL A/S, digitalisering og velfærdsteknologi til Sundhedssektoren
2012 – 2015    Service og leveranceansvarlig, SIGMA Estimates A/S
Før 2012 – Intern ERP forretningskonsulent Ascom Wireless Solutions - CRM og Service Management