HUSET Middelfart

Genåbning af HUSET Middelfart – hele byggeriets konferencecenter

Efter måneders nedlukning byder vi atter velkommen i konferencecenteret HUSET Middelfart. Her samles store og små virksomheder fra bygge- og anlægsbranchen – både fysisk og digitalt – for at uddanne sig, holde møder, konferencer, seminarer, firmafester og meget andet.

HUSET Middelfart er født og formet af byggebranchen. Det er ejet af Molio og har rødderne solidt plantet i byggebranchen med tætte bånd til hele branchens værdikæde. Ikke mindst i kraft af den tilstødende byggeudstilling, som er Danmarks største permanente af slagsen.

People

Byggeudstillingen har efter coronarestriktioner været fuldt åbent siden 1. marts, men først i går den 4. maj, åbnede konferencecenteret op igen - klar til at byde de første gæster velkommen.

- Jeg glæder mig over, at byggeriets konferencecenter igen er åbent. Vi har allerede de første gæster i HUSET i dag og en del bookinger i ”bogen”. Lad derfor dette være en opfordring til alle om at booke jeres møder, kurser, konferencer, fester og andre arrangementer hurtigst muligt, siger Annette Due, konstitueret direktør i HUSET Middelfart.

Nye hybridmøder og videokonferencer

Vi har brugt nedlukningen til at opgradere møde- og konferencefaciliteterne til en mere digital virkelighed. Lokalerne er således gjort klar til konferencer og møder, hvor der både er fysisk fremmøde og online-deltagelse samtidig. Der er også mulighed for at tage flere forskellige mødelokaler i brug og streame et oplæg ud til flere lokaler, hvor deltagerne sidder adskilt i mindre grupper:

- Vi har opgraderet det tekniske udstyr, så vi kan imødekomme den nye virkelighed, siger Annette Due og fortsætter:

- Vi er overbeviste om, at den digitale mødekultur, der i dén grad er blomstret op under coronapandemien, også fremover vil hænge ved. Når det så er sagt, vil mange af os gerne mødes fysisk, så vi forventer forskellige kombinationer af fysiske og digitale mødeformer fremover, forklarer Annette Due.

Læs mere om hybridmøder og videokonferencer

- Vi er helt klar til igen at afholde branchens møder, kurser, konferencer, fester og andre arrangementer på en måde, så alle får en rigtig god oplevelse. Vi har så meget opsparet energi og længes efter igen at få liv i restauranten og i alle vores mødelokaler og værelser i HUSET Middelfart, afslutter Annette Due. 

Book dit næste arrangement i HUSET Middelfart

Relevante artikler