Innovationsprisen 2023

Innovation skal accelerere den grønne omstilling

Den 9. november afholdes byggeriets Award-show. Her offentliggøres vinderne af de i alt 10 kategorier, som bygge- og anlægsbranchen dyster i. En af priserne, Innovationsprisen, er sponsoreret af Molio og de fire finalister til prisen er netop fundet.
People

Juryen har nu udvalgt de fire finalister til Innovationsprisen 2023.

Du kan se finalisterne her og læse mere om deres løsninger

Hvorfor har Molio valgt at sponsorere Innovationsprisen?

”Det har vi, fordi vi mener, at innovation er helt centralt for byggebranchen. Både for at accelerere den bæredygtige omstilling og for at øge produktiviteten, siger adm. direktør i Molio, Christina Hvid og uddyber: 

"Uden nye, innovative løsninger kommer vi ikke langt. Derfor skal vi hele tiden sørge for at understøtte innovation i Danmark. Det gælder både de helt nye teknologier og løsninger, og det gælder i høj grad også innovation, der bygger videre på de kloge, smarte løsninger og teknologier vi allerede kender og som er til vores rådighed også fra andre brancher."
"Innovationsprisen er med til at sætte fokus på vigtigheden af hele tiden at udvikle branchen og de løsninger vi bruger og dermed også med til, at nye løsninger får fodfæste og blive realisérbare til fælles fordel for hele byggeriets værdikæde,” siger Christina Hvid.

Innovationsprisen 2023 går til en aktør, der skaber innovative løsninger ved at bringe ny viden eller teknologi i spil til gavn for byggeriets værdiskabelse. Vinderen har på den måde sat nye standarder, som enten kommer byggeriet, brugerne eller samfundet til gode. 

Se mere om Innovationsprisen 2023 på Building Awards hjemmesiden. 

 

Fakta om Innovationsprisen

Jury:
Peter Fangel Poulsen, Direktør og Partner, Bauherr
Mette Glavind, direktør og ph.d., Teknologisk Institut
Stig Brinck, ekspertisechef, Niras
Steen Michael Asgreen, netværkschef, Vækstfonden
Lars Pico Geerdsen, institutleder for Byggeri, By og Miljø på Aalborg Universitet
Henrik Fugmann, adm. direktør, Fugmann A/S