Alle nyheder

Ny brugerflade for Molios værktøjer

Værktøjerne har fået ny brugerflade og er nu samlet under Anvisninger. Herunder guider vi dig til, hvordan du finder dine værktøjer og kommer godt med videre. Fremover skal du benytte anvisninger.molio.dk, for at tilgå dine digitale værktøjer.

Ændringen skyldes at Molio har fået ny hjemmeside, som cementerer fusionen mellem bips og Byggecentrum, og dermed har vi også sat et endeligt punktum for bips.dk.

Din virksomheds abonnement har ikke ændret sig, og I har adgang til alle de samme værktøjer som før - du skal bare hente dem et nyt sted. På denne side kan du læse alt om Molio Anvisninger, og hvordan du benytter den nye side.

Vi håber det vil svare på dine spørgsmål, og give en så let overgang som muligt.

Virksomhedsadgang og personlige brugere

Adgang via IP-adresse

Alle virksomheder med et aktivt abonnement er oprettet på ikt.molio.dk med adgang til de værktøjer, de har abonnement på.

Anvisninger er i stand til at genkende din IP-adresse, så hvis du befinder dig på din virksomheds IP-adresse, vil du automatisk have adgang til din virksomheds værktøjer.

Selvom du står som "Ikke logget ind" i øverste højre hjørne, mens du befinder dig på din virksomheds IP-adresse, har du stadig adgang til værktøjerne – du står kun som logget ind, hvis du logger ind med en personlig bruger.

Personlige brugere

De personlige brugere fra bips.dk er ikke flyttet med over på Molio Anvisninger.

Hvis du derfor har brug for at kunne tilgå dine værktøjer hjemmefra eller ude på byggepladsen, skal du oprette en personlig bruger - uanset om du havde en på bips.dk eller ej.

Du skal befinde dig på din virksomheds IP-adresse, når du opretter en personlig bruger.

Du opretter en personlig bruger i øverste højre hjørne på ikt.molio.dk

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, så kontakt vores support på 70 12 06 00 eller skriv til info@molio.dk.