Alle nyheder

Nyuddannede holder byggeøkonomien på sporet

Et helt nyt hold uddannede i byggeøkonomi fik i juni certifikat på deres kompetencer, da de afsluttede den tværgående uddannelse hos Molio med flotte eksamener. Deltagerne har fået nye kompetencer i økonomistyring af hele processen fra idéoplæg til drift af byggeri.
People

– Med uddannelsen ”Byggeøkonomi” har vi kunnet konstatere, at der er et stort behov for at give rådgiverne stærkere kompetencer i forhold til styring af byggerier og herunder især at sikre, at økonomien bliver holdt på sporet, siger Bo Riisbjerg Thomsen, udviklingskonsulent i Molio.

Evalueringen fra første kursushold var på flotte 4,3 point i gennemsnit ud af 5 mulige. Og deltagernes udsagn fortæller, at de har fået øget videns- og kompetenceniveauet inden for bygge- og driftsøkonomi væsentligt.

– Deltagerne er nu blevet kompetente beslutningstagere inden for byggeøkonomiske spørgsmål. Med dette uddannelsestilbud, er vi kommet så godt fra land, at vi ikke tøver med at udbyde uddannelsen igen i efteråret 2019, siger udviklingskonsulent Bo Riisbjerg Thomsen, Molio.