HUSET Middelfart

Rekordstort besøgstal i HUSET Middelfarts byggeudstilling

Danmarks største permanente byggeudstilling i HUSET Middelfart er blevet et populært udflugtsmål for hus- og sommerhusejere i hele Danmark. Et rekordstort antal besøgende de seneste måneder giver ekstra travlhed hos udstillerne, og de mange kommer ikke blot for at ”ose”, lyder det fra udstillerne.

Byggeudstillingen i HUSET Middelfart rummer ca. 150 udstillere, der præsenterer bygge- og boligprodukter, køkkener, badeværelser, pavilloner, udestuer, belægning, sommer- og fritidshuse og meget mere fordelt på i alt 28.000 m2 udendørs og indendørs udstillingsareal. Her finder man de store, veletablerede og kendte brands på byggevaremarkedet side om side med de mindre, up-coming -brands med nye, spændende produkter og løsninger.

People

De seneste måneder har udstillingen trukket et rekordstort antal besøgende til. Der har været 60% flere besøgende i årets første måneder, end der var i 2019 inden coronapandemien ramte Danmark.

Se alle de udstillere, du kan møde

De besøgende er i ”købs-mode”

Udstillerne mærker tydeligt den store interesse for både at se og røre ved produkterne:

- Ja, helt vildt. Vi er blevet meget positivt overrasket over, hvor mange besøgende der rent faktisk kommer i udstillingen. Og rigtig mange af de besøgende kommer i købs-mode, fordi de har penge til det i øjeblikket. Der er ikke så mange, der bare oser, siger Andreas Bernhardt, ejer af SunLux og uddyber årsagerne til, at de har valgt at have en stand i HUSET: - Folk får tit en WOW-oplevelse, når de ser vores produkter i funktion. Derudover er det bare et super sted centralt i landet, så folk kommer også langvejs fra.

”Vi udvider med en sælger”

Willab Garden har valgt at blive udstiller i HUSET Middelfart for at tilgodese deres kunder på Fyn og Jylland og give dem nem adgang til at se sortimentet ”live”. Her mærker man også, at interessen for deres produkter er eksploderet. De har derfor valgt at mande op med en sælger mere for at kunne følge med:

- Vi etablerede et salgskontor i HUSET Middelfart i 2020, da vi oplevede, at tilstrømningen til vores produkter tog voldsom fart. Her i 2021 har dette betydet, at vi nu må udvide vores salgskontor i HUSET med yderligere en sælger for at følge med interessen. Vi oplever en yderligere vækst i interesserede kunder med flere 100 %, siger Lars Schiver, Salgs-Filial Chef fra Willab Garden.

Folk har lyst til at investere i boligen

Også i afdelingen for badeværelser er der travlt og boligejernes investeringslyst er stor:

- Vi har bestemt mærket øget lyst til at investere i vedligehold af egen bolig og vi har travlt med at betjene de gæster, som besøger os på standen i HUSET Middelfart. Der er øget trafik i badafdelingen og kunderne er meget konkrete i deres efterspørgsel, siger Helle Sørensen, der er badkonsulent i Bedre Bad |Bedre Energi og uddyber: - Det kan både være det lidt overophedede boligmarked med mange handler – men også de stigende boligpriser, der får husejerne til at kigge indad og definere deres ønske om ændring af egen bolig. Flere har, efter måneders hjemmearbejde, fået øjnene op for nye muligheder og det er de gået i gang med at hente tilbud/tegninger på at få udført.

Åbent alle dage både inde og ude

Hele udstillingen er åben alle hverdage og weekender både ude og inde fra kl. 10-17. Hver søndag tilbydes de besøgende gratis, uvildig byggefaglig rådgivning. Her kan boligejerne få kvalificeret sparring på tegninger eller tidsplaner eller en objektiv vurdering af, om der er faldgruber, der kræver ekstra opmærksomhed. Der er også særlig rådgivning til projekter, der vedrører badeværelser.

Der er gratis entré, parkering og kaffe for alle besøgende i HUSET Middelfarts udstilling.

Se mere om HUSETs byggeudstilling her 

Relevante artikler