Der skal investeres i mennesker for at få udbytte af digitaliseringen i byggeriet
Kursusemner

Byggeriets digitalisering

Digitaliseringen har fået godt fat i byggeriet – og det har store potentialer. Men digitaliseringen i byggeriet kræver investeringer ikke bare i teknologi, men også i mennesker. Her kan du se alle vores kurser om byggeriets digitalisering.   

Kursusudbud støtter op om byggeriets digitalisering

Molio har altid et stort udbud af kurser, der støtter op om byggeriets digitalisering – og masser af kursister på kurserne. Hos os rustes du til at sætte dig i spidsen for den digitale udvikling i byggeriet – så du og din virksomhed kan få mest muligt ud af at være en del af digitale projekter.

Flagskibet er IKT-koordinator og -lederuddannelsen, som er blevet en sand institution inden for uddannelse af seriøse og efterspurgte IKT-koordinatorer og IKT-ledere.

Her kan du se alle vores kurser om byggeriets digitalisering. Det gælder fx kurser, der vedrører VDC, IKT og BIM.

Produkttype
Emner

Produkter

Byggeriets digitalisering giver bedre samarbejde 

Ved at udnytte de brancherettede digitale værktøjer og digitalisere processer kan der opnås bedre samarbejde og mere effektive arbejdsgange.

Et stærkere digitalt samarbejde i byggeriet styrker projektstyringen, giver sikre budgetter og mindsker risiko for fejl – og gør det muligt at træffe de rigtige beslutninger på rette tidspunkt – i fællesskab. Og den øgede digitalisering i byggeriet og et fokus på data og åbne, internationale standarder er nogle af de mest effektive værktøjer, når det gælder fremtidens bæredygtige byggeri, som bliver et stort forretningsområde fremover.

Byggeriets digitalisering kræver investeringer

Digitaliseringen i byggeriet kræver investeringer i digitalt hard- og software. Men endnu vigtigere kræver byggeriets digitalisering investeringer i mennesker. For effekten af digitaliseringen er stærkest, når hele virksomheden går offensivt med på den digitale tankegang. Fra top til bund. Det har mange heldigvis indset.