Udnyt potentialet ved byggeriets digitalisering

Kurser i byggeriets digitalisering

Digitaliseringen har fået godt fat i byggeriet – og det har store potentialer. Men digitalisering af byggeriet kræver store investeringer ikke bare i teknologi, men også i mennesker og kompetencer. 

Her på siden får du et samlet overblik over vores udbud af kurser om byggeriets digitalisering.   

Bliv opdateret på kompetenceudvikling i byggeriet

Kurser der støtter op om byggeriets digitalisering

Molio har altid et stort udbud af kurser, der støtter op om byggeriets digitalisering – og masser af kursister på kurserne. Hos os rustes du til at sætte dig i spidsen for den digitale udvikling i byggeriet – så du og din virksomhed kan få mest muligt ud af at være en del af digitale projekter.

Flagskibet er IKT-koordinator og -lederuddannelsen, som er blevet en sand institution inden for uddannelse af seriøse og efterspurgte IKT-koordinatorer og IKT-ledere.

Her kan du se alle vores kurser om byggeriets digitalisering. Det gælder fx kurser, der vedrører VDC, IKT og BIM.

Produkttype
Emner

Produkter

Byggeriets digitalisering kan føre til bedre samarbejde 

Der er et stort potentiale for at opnå et bedre digitalt samarbejde og mere effektive arbejdsgange ved dels at udnytte de brancherettede digitale værktøjer, som er tilgængelige i branchen, og dels ved at digitalisere en række processer. Et godt digitalt samarbejde i byggeriet styrker nemlig projektstyringen, giver sikre budgetter og mindsker risiko for fejl – og gør det muligt at træffe de rigtige beslutninger på rette tidspunkt – i fællesskab. Og den øgede digitalisering i byggeriet og et fokus på data og åbne, internationale standarder er nogle af de mest effektive værktøjer, når det gælder fremtidens bæredygtige byggeri, som bliver et stort forretningsområde fremover.

Byggeriets digitalisering kræver investeringer

Digitaliseringen af byggeriet kræver investeringer i digitalt hard- og software. Men endnu vigtigere kræver byggeriets digitalisering investeringer i mennesker. For effekten af digitaliseringen er stærkest, når hele virksomheden går offensivt med på den digitale tankegang. Fra top til bund. Det har mange heldigvis allerede indset.